O NAMA

HISTORIJA

ATRAKTIV D.O.O. je osnovan 1996. godine u Sarajevu. Osnovna djelatnost bila je prodaja drvenih vrata i prozora slovenskog proizvođača LESNA, kao i prodaja spuštenih stropova ATENA.
Godine 1997 preselili smo se na novu lokaciju Stup Sarajevo. Te godine smo u naš prodajni asortiman proizvoda uveli i suho-montažne sisteme KNAUF, spuštene stropove AMF i izolaciju ISOVER.
Kroz godine, naš obim prodaje sistema za suhu gradnju na tržištu Bosne i Hercegovine, se intenzivno širio, tako da smo postali specijalizirani trgovački centar suhe gradnje i već duži niz godina jedan od vodećih partnera u BiH tvrtkama KNAUF, AMF i ISOVER.
U 2006 smo uspješno uveli ie2 prodajni program POLYGLASS hidroizolacija, fasada Baumit i RÖFIX.
Od 2007 godine postajemo generalni zastupnik za svjetski brend Gerflor za Bosnu i Hercegovinu.
Sa gotovo 30 godina iskustva na tržištu Bosne i Hercegovine, ponosno smo gradili povjerenje kroz mnoge uspješne projekte.
Specijalizirani smo za sisteme suhe gradnje, te smo u našem dugogodišnjem radu stekli neophodno znanje i ekspertizu kako bismo pružili vrhunske usluge našim klijentima. Naša stručnost se ogleda u svakom projektu koji realizujemo.

NAŠA MISIJA

Temeljna misija firme ATRAKTIV D.O.O. je da našim kupcima pruži kvalitet, kvalitetne materijale, tehničku podršku i ekspditivnu isporuku.
Firma ATRAKTIV d.o.o. nastoji postići dugoročnu uravnoteženost poslovanja, usklađujući očekivanja vlasnika, zaposlenika, poslovnih partnera i okoliša, umjesto da se isključivo fokusira na maksimiziranje trenutnog poslovnog rezultata.
Pri realizaciji misije naš zadatak je trženje kvalitetnih, čovjeku prihvatljivih proizvoda i usluga, i time ostvarujemo njegovanje odnosa s potrošačima i poslovnim partnerima, skrbi za zaposlene, za njihovo znanje, za očuvanje i jačanje pripadnosti ATRAKTIVU.

Tel: (033) 776-930
Mob: 061/319-404
E-mail: mina@atraktiv.ba

Husić Bahrija – Mina 

DIREKTORICA KOMERCIJALNO-TEHNIČKE SLUŽBE
Mob: 063/273-396
E-mail: admir@atraktiv.ba

Admir Ahmespahić

KOMERCIJALNO-TEHNIČKA SLUŽBA
Mob: 061/569-999
E-mail: enis@atraktiv.ba

Enis Kočan

KOMERCIJALNO-TEHNIČKA SLUŽBA