2 Poslovnice u Sarajevu

Otkrijte kvalitetu na dva mjesta – Naše 2 poslovnice u Sarajevu!

Sa gotovo 30 godina iskustva u Bosni i Hercegovini, Atraktiv d.o.o. je vaš pouzdan partner u svijetu suhe gradnje. Naše dvije poslovnice u Sarajevu, smještene na lokacijama Stup – Ismeta Alajbegovića Šerbe br. 18 i Socijalno – Paromlinska br. 18, predstavljaju epicentar vrhunskih materijala. Naša stručnost, izgrađena kroz dugogodišnji rad, ogleda se u svakom projektu koji realizujemo.

U našem asortimanu visokokvalitetnih proizvoda ističu se brendovi poput Knauf, Knauf Insulation, Baumit, Polyglass, Ursa, Gerflor, Wagner, Uzin… Vjerujemo da kvalitet materijala čini temelj svakog izgrađenog objekta.

Atraktiv d.o.o. – vaš izbor za vrhunske materijale suhe gradnje. Gradimo zajedno s vama, korak po korak, s povjerenjem i kvalitetom.

Read more

2500 m² skladišnog prostora

Dobrodošli u srce naše građevinske vizije, gdje veličanstvenost susreće funkcionalnost! Naša tvrtka se ponosi svojim impozantnim skladištem od 2500 kvadratnih metara, koje predstavlja epicentar inovacija i vrhunskih rješenja.

S našim prostranim skladištem, jamčimo vam brzu i efikasnu opskrbu najkvalitetnijim proizvodima. Neka naša predanost vrhunskoj usluzi i opsežnom asortimanu postanu vaša prva destinacija za sve potrebe u suhoj gradnji. Gradimo s vizijom, skladište je naša snaga, a kvaliteta je naš zaštitni znak.

Read more

500 m² PRODAJNOG PROSTORA

Sa 500m2 prostora, naša specijalizirana firma postavlja standarde u svijetu suhe gradnje. Ovdje pronađite sve potrebno za vaše projekte, uz vrhunski asortiman i stručno vođenje. Uživajte u jednostavnosti kupovine uz nas, gdje kvaliteta i efikasnost idu ruku pod ruku. Vaša gradnja, naša posvećenost.

Read more

Velika referenca objekata

Naša firma se ponosi velikim brojem uspješno izvedenih projekata, čineći nas neprikosnovenim centrom suhe gradnje. Od elegantnih domova do impozantnih poslovnih prostora, naša velika referenca objekata svjedoči o našem kontinuiranom angažmanu za vrhunsku izvedbu. Odlučite se za pouzdanost, odlučite se za Atraktiv d.o.o. – gdje naša referenca govori više od riječi!

Read more